Aften

Som gæst på Substans vil du blive præsenteret for en menu bestående af et varierende antal serveringer, alt afhængig af sæsonen og de råvarer, vi har til rådighed i køkkenet.

Typisk vil der være flere retter i forårs- og sommermånederne, hvor alting spirer frem og vokser vildt, og lidt færre men en smule tungere retter i efterårs- og vintermånederne.

Det styrende princip i sammensætningen af vores spisemenuer på tværs af årstidernes skiften er en nysgerrig og åbensindet tilgang til det gode måltid.


AFTENMENU

BOULLION ~ BASILIKUM ~ URTER
ØSTERS ~ PÆRE ~ PEBERROD
KRABBE ~ FRISKOST ~ ÆBLE
SELLERI ~ RØG ~ MUSLING
BLÆKSPRUTTE ~ GULEROD ~ KORIANDER
~
TOMAT ~ KAVIAR ~ ÆGGEBLOMME
JOMFRUHUMMER ~ JORDBÆR ~ CHILI
2022 ‘Alabrino‘ Zarate
Saft: Arensbak White 
SKÆRISING ~ FENNIKEL ~ YUZU
2021 ‘Mountlouis sur Loire’ Taille aux Loups
Saft: Milky Oolong, Stikkelsbær

BRØD ~ PEBERROD ~ FJORDREJER
ØL ‘Gamma’
Saft: ‘Far & søn’
TORSK ~ ÆBLE ~ HØNSEFEDT
2022 ’Bourgogne Blanc Landré’ Domaine Derain
Saft: Æble 

KARTOFLER ~ VIN. JAUNE ~ HYLDEBLOMST
2020 ‘Vitovska’ Vina Cotar
Saft: ‘L’antidote’
HAVTASKE ~ MAJS ~ MUSLINGER 
2020 ‘Combe Dannay’ Monthelie, Dom. Huber-Verdereau
Saft: Earl grey te, Kaffe, Peber, Bær 
CREME FRAICHE ~ HINDBÆR ~ KORIANDER
SOLBÆR ~ KEFIR ~ KARAMEL
2021 ‘Sauvignon blanc beerenauslese’ Tschida
Saft: Græsk Bjerg Te, Sirup & Yuzu

HINDBÆR ~ HYBENROSE
CROISSANT ~ LAVENDEL

Priser

Stor menu  1.700,-
Stor Drikkemenu 1.200,-
Saft menu 600,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Avec fra 100,-

Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af Europa, som vi med glæde finder frem fra kælderen.