Aften

Som gæst på Substans vil du blive præsenteret for en menu bestående af et varierende antal serveringer, alt afhængig af sæsonen og de råvarer, vi har til rådighed i køkkenet.

Det vil nu også være muligt at komme igennem en mindre menu, bestående af 4 snacks og 4 serveringer, i hverdagende Tirsdag, Onsdag og Torsdag.

Typisk vil der være flere retter i forårs- og sommermånederne, hvor alting spirer frem og vokser vildt, og lidt færre men en smule tungere retter i efterårs- og vintermånederne.

Det styrende princip i sammensætningen af vores spisemenuer på tværs af årstidernes skiften er en nysgerrig og åbensindet tilgang til det gode måltid.


AFTENMENU

BOULLION ~ ÆBLE ~ OLIVENOLIE
ØSTERS ~ PÆRE ~ PEBERROD
KVÆDE ~ FRISKOST ~ LØJROM
SELLERI ~ RØG ~ MUSLING
BLÆKSPRUTTE ~ GULEROD ~ KORIANDER
~

KONGEKRABBE ~ SELLERI ~ CHILLI
BEDER ~ KAVIAR ~ HASSELNØD
2022 ’Stirn’ Peter Lauer
Saft: Pære, Bergamotte 
SKÆRISING ~ FENNIKEL ~ YUZU
2021 ’En Chapon’ Domaine Sextan
Saft: Æble , Yuzu
BRØD ~ PEBERROD ~ HESTEREJER
ØL ‘Gamma Brewing’
Saft: ‘Gamma Brewing’
JOMFRUHUMMER ~ STIKKELSBÆR ~ PERSILLEROD
JORDSKOK ~ VIN JAUNE ~ KRY
2022 ‘1G Hohensülzen’ Bartenfeld Spanier
Saft: ‘L’antidote’
OKSE ~ RARBARBER ~ RØGET SMØR
2022 ‘Haut la de Butte’ Dom. la de Butte 
Saft: Sort te, Peber, Bær 
CREME FRAICHE ~ HINDBÆR ~ KORIANDER
JORDSKOK ~ KEFIR ~ KARAMEL
2020 ‘Sparkling ice’ Cold Hand Winery
Saft: Herbal Mint Te, Sirup & Yuzu

PÆRE ~ YUZU
CROISSANT ~ LAVENDEL

LILLE MENU
(TIRSDAG, ONSDAG OG TORSDAG)

BOULLION ~ ÆBLE ~ OLIVENOLIE
ØSTERS ~ PÆRE ~ PEBERROD
KVÆDE ~ FRISKOST ~ LØJROM
SELLERI ~ RØG ~ MUSLING
BLÆKSPRUTTE ~ GULEROD ~ KORIANDER
~

BEDER ~ KAVIAR ~ HASSELNØD
SKÆRISING ~ FENNIKEL ~ YUZU
OKSE ~ RARBARBER ~ RØGET SMØR
JORDSKOK ~ KEFIR ~ KARAMEL
CROISSANT ~ LAVENDEL

Priser

Spisemenu  1.800,-
Lillemenu 1.000,-
Drikkemenu 1.300,-
Saft menu 700,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Avec fra 100,-

Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af Europa, som vi med glæde finder frem fra kælderen.