Aften

Som gæst på Substans vil du blive præsenteret for en menu bestående af et varierende antal serveringer, alt afhængig af sæsonen og de råvarer, vi har til rådighed i køkkenet.

Som et nyt tiltag har vi lavet en lille aften menu til Tirsdag, Onsdag og Torsdag.

Typisk vil der være flere retter i forårs- og sommermånederne, hvor alting spirer frem og vokser vildt, og lidt færre men en smule tungere retter i efterårs- og vintermånederne.

Det styrende princip i sammensætningen af vores spisemenuer på tværs af årstidernes skiften er en nysgerrig og åbensindet tilgang til det gode måltid.


AFTENMENU

(Alle dage tirsdag – lørdag)

BOULLION ~ SVAMPE ~ TIMIAN
ØSTERS ~ SAKE ~ PERSILLE
KRABBE ~ FRISKOST ~ ÆBLE
SELLERI ~ RØG ~ MUSLING
BLÆKSPRUTTE ~ GULEROD ~ KORIANDER
~
JOMFRUHUMMER ~ PÆRER ~ KIRSEBÆREEDDIKE
KAVIAR ~ BEDER ~ HASSELNØD
2022 ‘Kupp Kabinet No.8 ‘ Peter Lauer 
Saft: Pære & Citron Verbena
SKÆRISING ~ FENNIKEL ~ YUZU
2021 ‘Mountlouis sur Loire’ Taille aux Loups
Saft: Milky Oolong, Stikkelsbær

BRØD ~ PEBERROD ~ FJORDREJER
ØL ‘Gamma’
Saft: ‘Far & søn’
TORSK ~ ROSENKÅL ~ HÅNSEFEDT
2022 ’Bourgogne Blanc Landré’ Domaine Derain
Saft: Æble & Salvie

SELLERI ~ MUSLINGER ~ LØJROM
2021 ‘Brise d’Aunis’ Les Grange Aux Belles
Saft: ‘L’antidote’
KYLLING ~ HVIDE ASPARGES ~ HUMMER 
2022 ‘Brouilly’ Laurence & Rémi Dufraitre
Saft: Earl grey te, Kaffe, Peber, Bær 
CREME FRAICHE ~ HINDBÆR ~ KORIANDER
RABARBER ~ KEFIR ~ SOLSIKKEKERNER
2022 ‘Jurancon’ “Au Capcéu’, Camin Larredya
Saft: Hvid te med hyldeblomst, Sirup & Yuzu

GRÆSKERTÆRTE
CROISSANT ~ LAVENDEL

LILLE AFTENMENU

(Kun tirsdag, onsdag & torsdag)

BOULLION ~ SVAMPE ~ TIMIAN
ØSTERS ~ SAKE ~ PERSILLE
KRABBE ~ FRISKOST ~ ÆBLE
SELLERI ~ RØG ~ MUSLING
BLÆKSPRUTTE ~ GULEROD ~ KORIANDER
~
KAVIAR ~ BEDER ~ HASSELNØD
SKÆRISING ~ FENNIKEL ~ YUZU
2021 ‘Mountlouis sur Loire’ Taille aux Loups
Saft: Milky Oolong, Stikkelsbær
BRØD ~ PEBERROD ~ FJORDREJER
SELLERI ~ MUSLINGER ~ LØJROM
KYLLING ~ HVIDE ASPARGES ~ HUMMER 
2022 ‘Brouilly’ Laurence & Rémi Dufraitre
Saft: Earl grey te, Kaffe, Peber, Bær
RABARBER ~ KEFIR ~ SOLSIKKEKERNER
2022 ‘Jurancon’ “Au Capcéu’, Camin Larredya
Saft: Hvid te med hyldeblomst, Sirup & Yuzu

GRÆSKERTÆRTE
CROISSANT ~ LAVENDEL

Priser

Stor menu  1.700,-
Stor Drikkemenu 1.200,-
Saft menu 600,-
Lille menu 1.200,-
Lille menu Inkl. vin 1.500,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Avec fra 100,-

Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af Europa, som vi med glæde finder frem fra kælderen.