Aften

Som gæst på Substans vil du blive præsenteret for en menu bestående af et varierende antal serveringer, alt afhængig af sæsonen og de råvarer, vi har til rådighed i køkkenet.

Typisk vil der være flere retter i forårs- og sommermånederne, hvor alting spirer frem og vokser vildt, og lidt færre men en smule tungere retter i efterårs- og vintermånederne.

Det styrende princip i sammensætningen af vores spisemenuer på tværs af årstidernes skiften er en nysgerrig og åbensindet tilgang til det gode måltid.


AFTENMENU

BOULLION ~ SVAMPE ~ TIMIAN
ØSTERS ~ SAKE ~ PERSILLE
SILDEROGN ~ PONZU ~ ÆGGEBLOMME
SELLERI ~ RØG ~ MUSLING
BLÆKSPRUTTE ~ GULEROD ~ KORIANDER
~
JOMFRUHUMMER ~ PÆRER ~ KIRSEBÆREEDDIKE
KAVIAR ~ BEDER ~ HASSELNØD
2021 ‘Kaeffakopf Grand Cru’ Schoech
Saft: Arensbak Blanc
KONGEKRABBE ~ BLOMKÅL ~ VIN JAUNE
2019 ‘Chardonnay Grand Curoulet’ Ratte
Saft: Æble & Kvæde

SKÆRISING ~ FENNIKEL ~ YUZU
2021 ‘Mountlouis sur Loire’ Taille aux Loups
Saft: Milky Oolong, Stikkelsbær
BRØD ~ URTER ~ YOGHURT
SELLERI ~ MUSLINGER ~ LØJROM
2021 ‘Kaiserstuhl’ Selway
Saft: L’antidote 
KRONDYR ~ JORDSKOKKE ~ SORT PEBER
2020 ‘Cote de Brouilly’ Alex Foillard
Saft: Earl grey te, Kaffe, Peber, Bær 
KIRSEBÆR ~ HYBENROSE
MISO ~ BLOMME ~ RIS
2017 ‘Tokaj Szamorodni’ Barta Pince
Saft: Græsk Bjerg te, Sirup & Yuzu

KAFFE ~ CREME FRAICHE
CROISSANT ~ LAVENDEL

Priser

Spisemenu 1.700,-
Drikkemenu 1.200,-
Saftmenu 600,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Avec fra 100,-

Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af Europa, som vi med glæde finder frem fra kælderen.