Aften
Som gæst på Substans vil du blive præsenteret for en menu bestående af et varierende antal serveringer, alt afhængig af sæsonen og de råvarer, vi har til rådighed i køkkenet.
Typisk vil der være flere retter i forårs- og sommermånederne, hvor alting spirer frem og vokser vildt, og lidt færre men en smule tungere retter i efterårs- og vintermånederne.
Det styrende princip i sammensætningen af vores spisemenuer på tværs af årstidernes skiften er en nysgerrig og åbensindet tilgang til det gode måltid.
AFTENMENU
BOULLION ~ HUMMER ~ VERBENA
ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL
SILDEROGN ~ PONZU ~ ÆGGEBLOMME
JOMFRUHUMMER ~ HINDBÆR ~ HYBENROSE
BLÆKSPRUTTE ~ YUZU ~ KORIANDER
~
BEDER ~ KAVIAR~ HASSELNØD
2019 ‘la Roche de Mûrs’. Domaine la Grange aux Belles
KONGEKRABBE ~ BLOMKÅL ~ VIN JAUNE
HVIDE ASPARGES ~ LØVSTRIKKE ~ MUSLING
2021 ‘Bourgogne Blanc’. Julien Altaber
SURDEJ ~ LØJROM ~ CREME FRAICHE
2022 ‘Drunken Monolugues’. Æble Fald Danmark
ASPARGES ~ RØGET SMØR ~ GRAN
2021 ‘Fuoripista’. Pinot Grigio, Foradori
KYLLING ~ RAMSLØG ~ ÆRTER
2020 ‘Côte de Brouilly’. Alex Foillard
RABARBER ~ HYBENROSE
SKOVMÆRKE ~ JORDBÆR ~ FÅRMÆLK
2021 ‘Coteaux du Layon’. Domaine Baumard
KAFFE ~ CREME FRAICHE
CROISSANT ~ LAVENDEL
Priser
Spisemenu 1.600,-
Drikkemenu 1.100,-
Saftmenu 600,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Avec fra 100,-
Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af Europa, som vi med glæde finder frem fra kælderen.