Aften
Som gæst på Substans vil du blive præsenteret for en menu bestående af et varierende antal serveringer, alt afhængig af sæsonen og de råvarer, vi har til rådighed i køkkenet.
Typisk vil der være flere retter i forårs- og sommermånederne, hvor alting spirer frem og vokser vildt, og lidt færre men en smule tungere retter i efterårs- og vintermånederne.
Det styrende princip i sammensætningen af vores spisemenuer på tværs af årstidernes skiften er en nysgerrig og åbensindet tilgang til det gode måltid.
AFTENMENU
TE ~ YUZU ~ MYNTE
ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL
SILDEROGN ~ PONZU ~ ÆGGEBLOMME
SELLERI ~ RØG ~ MUSLING
BLÆKSPRUTTE ~ GULEROD ~ KORIANDER
~
HUMMER ~ TOMAT ~ VERBENA
KAVIAR ~ BEDER ~ HASSELNØD
2022 ‘Crus des Abbesses’ Aucerier
Saft: Milky Oolong, Stikkelsbær
KONGEKRABBE ~ BLOMKÅL ~ VIN JAUNE
SKÆRISING ~ MAJS ~ YUZU
2021 ‘Chablis 1 Cru’ Christophe et Fils
Saft: Æble & Kvæde
BRØD ~ URTER ~ YOGHURT
2007 ‘Grand Cru’ Philipe Gonet
saft: Far & Søn Gentle Thai
KARTOFLER ~ HAVGUS ~ LØVSTIKKE
2020 ‘Oberrotweil Spätburgunder’ Selway
Saft: Earl Grey, Kaffe, Peber & Bær
HAVTASKE ~ MISO ~ SVAMPE
2020 ‘Côte de Brouilly’. Alex Foillard
Saft: Lantidote
KIRSEBÆR ~ HYBENROSE
SKOVMÆRKE ~ HINDBÆR ~ FÅREMÆLK
2019 ‘Saussignac Autrefois’ Courleurs d’Aquitaine
Saft: Græsk Bjerg te, Sirup & Yuzu
KAFFE ~ CREME FRAICHE
CROISSANT ~ LAVENDEL
Priser
Spisemenu 1.700,-
Drikkemenu 1.200,-
Saftmenu 600,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Avec fra 100,-
Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af Europa, som vi med glæde finder frem fra kælderen.