Aften
Som gæst på Substans vil du blive præsenteret for en menu bestående af et varierende antal serveringer, alt afhængig af sæsonen og de råvarer, vi har til rådighed i køkkenet.
Typisk vil der være flere retter i forårs- og sommermånederne, hvor alting spirer frem og vokser vildt, og lidt færre men en smule tungere retter i efterårs- og vintermånederne.
Det styrende princip i sammensætningen af vores spisemenuer på tværs af årstidernes skiften er en nysgerrig og åbensindet tilgang til det gode måltid.
AFTENMENU
BOULLION ~ ÆBLE ~ OLIVENOLIE
ØSTERS ~ PÆRE ~ PEBERROD
KVÆDE ~ FRISKOST ~ LØJROM
SELLERI ~ RØG ~ MUSLING
BLÆKSPRUTTE ~ GULEROD ~ KORIANDER
~
KONGEKRABBE ~ SELLERI ~ CHILI
BEDER ~ KAVIAR ~ HASSELNØD
2022 ‘Kupp Nr. 8 Kabinett’ Peter Lauer
Saft: Æble
SKÆRISING ~ FENNIKEL ~ YUZU
2022 ‘Le Joute’ Famile Mosse
Saft: Milky Oolong, Stikkelsbær
BRØD ~ PEBERROD ~ FJORDREJER
ØL ‘Gamma’
Saft: ‘Far & søn’
TORSK ~ ÆBLE ~ HØNSEFEDT
KARTOFLER ~ VIN. JAUNE ~ HYLDEBLOMST
2021 ‘Spätburgunder’ Barttenfeld-Spanier
Saft: ‘L’antidote’
KRONDYR ~ BLOMME ~ TRØFFEL
2021 ‘Erba Salata’ Colle Florido
Saft: Sort te, Kaffe, Peber, Bær
CREME FRAICHE ~ HINDBÆR ~ KORIANDER
JORDSKOK ~ KEFIR ~ KARAMEL
2020 ‘Sparkling ice’ Cold Hand Winery
Saft: Græsk Bjerg Te, Sirup & Yuzu
HINDBÆR ~ HYBENROSE
CROISSANT ~ LAVENDEL
Priser
Spisemenu 1.800,-
Drikkemenu 1.300,-
Saft menu 700,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Avec fra 100,-
Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af Europa, som vi med glæde finder frem fra kælderen.