Aften

Som gæst på Substans vil du blive præsenteret for en menu bestående af et varierende antal serveringer, alt afhængig af sæsonen og de råvarer, vi har til rådighed i køkkenet.

Typisk vil der være flere retter i forårs- og sommermånederne, hvor alting spirer frem og vokser vildt, og lidt færre men en smule tungere retter i efterårs- og vintermånederne.

Det styrende princip i sammensætningen af vores spisemenuer på tværs af årstidernes skiften er en nysgerrig og åbensindet tilgang til det gode måltid.


AFTENMENU

BOULLION ~ SVAMPE ~ TIMIAN
ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL
HJERTEMUSLING ~ PONZU ~ ÆGGEBLOMME
JOMFRUHUMMER ~ HINDBÆR ~ HYBENROSE
BLÆKSPRUTTE ~ YUZU ~ KORIANDER
~
BEDER ~ KAVIAR~ HASSELNØD
STENBIDERROGN ~ ROSENKÅL ~ KARTOFFEL
2017 ‘Riesling Steinberg’. Domaine Gross
KNIVMUSLING ~ JORDSKOK ~ VESTERHAVSOST
 2019 ‘Bianco’. Viteadovest
SURDEJ ~ LØJROM ~ CREME FRAICHE
 ‘Vox Populi’ New England IPA. Slowburn
RØDBEDE ~ MARV ~ KIRSEBÆR
2021 ‘La Brigadiére’. Alain et Isabelle Hasard
KYLLING ~ LØVSTIKKE ~ PERSILLEROD
2020 ‘Oiseau Rare’. Domaine Mas Amiel 
SELLERI ~ MISO ~ TRØFFEL
PÆRE ~ YUZU ~ FLØDE
2018 ‘Coteaux du Layon’. Domaine Baumard
KAFFE ~ CREME FRAICHE
CROISSANT ~ LAVENDEL

Priser

Spisemenu 1.600,-
Drikkemenu 1.100,-
Saftmenu 600,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Avec fra 100,-

Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af Europa, som vi med glæde finder frem fra kælderen.