Aften

Som gæst på Substans vil du blive præsenteret for en menu bestående af et varierende antal serveringer, alt afhængig af sæsonen og de råvarer, vi har til rådighed i køkkenet.

Typisk vil der være flere retter i forårs- og sommermånederne, hvor alting spirer frem og vokser vildt, og lidt færre men en smule tungere retter i efterårs- og vintermånederne.

Det styrende princip i sammensætningen af vores spisemenuer på tværs af årstidernes skiften er en nysgerrig og åbensindet tilgang til det gode måltid.


AFTENMENU

BOULLION ~ LØG ~ SOLBÆR
ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL
SELLERI~ KORIANDER ~ RØG
KRUSTADE ~ PORRE ~ FJORDREJER
STRANDKÅL ~ MUSLING ~ PEBERROD
2018 ‘Terra Montosa’. Georg Breuer 
HVIDE ASPARGES ~ KAVIAR ~ HASSELNØD
2020 ‘Shadow play’. Kamara Pure
ISING ~ YUZU ~ MUSLING
‘Big Doink’ Gamma Brewing
SURDEJ ~ NYE LØG ~ LOKE
2018 ‘Les Callardieres’. Domaine du Closel
GRØN ASPARGES ~ BRÆNDT SMØR ~ RAMSLØG
2019 ‘Une Tranche Nouvelle’. Jambon & Belaid
KARTOFFEL ~ KRONDYR ~ RØG
2019 ‘Les Vieilles’. Vini Viti Vinci
LAM ~ STIKKELSBÆR ~ PERSILLE
2019 ‘Saussignac Autrefois’. Couleurs d’Aquitaine
RØDBEDE ~ HASSELNØD ~ KAVIAR
RABARBER ~ MASCARPONE ~ HAVRE
KAFFE ~ CREME FRAISHE
CROISSANT ~ LAVENDEL

Priser

Spisemenu 1.500,-
Drikkemenu 1.000,-
Saftmenu 600,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Avec fra 100,-

Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af Europa, som vi med glæde finder frem fra kælderen. Du kan se vores vinkort her.