Aften

Som gæst på Substans vil du blive præsenteret for en menu bestående af et varierende antal serveringer, alt afhængig af sæsonen og de råvarer, vi har til rådighed i køkkenet.

Typisk vil der være flere retter i forårs- og sommermånederne, hvor alting spirer frem og vokser vildt, og lidt færre men en smule tungere retter i efterårs- og vintermånederne.

Det styrende princip i sammensætningen af vores spisemenuer på tværs af årstidernes skiften er en nysgerrig og åbensindet tilgang til det gode måltid.


AFTENMENU

BOULLION ~ SVAMPE ~ GRAN
ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL
PIGHVAR ~ SELLERI ~ TOMAT
BLÆKSPRUTTE ~ PONZU ~ ÆGGEBLOMME
JOMFRUHUMMER ~ HINDBÆR ~ HYBENROSE
2020 ‘Hauts de Husseau’. Taille aux Loups
BEDER ~ KAVIAR~ HASSELNØD
2020 ‘Sauvignon Blanc’. Von Winning
TORSK ~ VALLE ~ TRØFFEL
‘Reedwood Creek’. West Coast IPA. Alefarm Brewing
SURDEJ ~ GRÆSKARKERNE ~ HONNING
2018 ‘Tremoulette’ Carlines
HUMMER ~ GRÆSKAR ~ INGEFÆR
2019 ‘GAMAY’. Les Jardins de Theseiis
RØDBEDE ~ MARV ~ KIRSEBÆRE
2018 ‘Bramaterra’ Odilio Antoniotti
GRÅAND ~ KÅL ~ HYLDEBÆR
2019 ‘Saussignac Autrefois’. Couleurs d’Aquitaine
FÅREMÆLK ~ BLÅBÆR ~ HONNING
PÆRE ~ YUZU ~ FLØDE
KAFFE ~ CREME FRAICHE
CROISSANT ~ LAVENDEL

Priser

Spisemenu 1.600,-
Drikkemenu 1.100,-
Saftmenu 600,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Avec fra 100,-

Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af Europa, som vi med glæde finder frem fra kælderen. Du kan se vores vinkort her.