Frokost

Som en af de få toprestauranter i Aarhus åbner vi dørene op til frokost hver fredag og lørdag med bordbestilling fra kl. 12.00.

Til frokost serverer vi et udpluk af de retter, du kan finde på aftenmenuen, men i et lidt mindre omfang, så måltidet kan nydes i løbet af en eftermiddag.

Du kan her vælge mellem henholdsvis tre eller fem retter med dertilhørende snacks og mulighed for tilkøb af champagne og vinmenu.

Vi tilbyder ligeledes en forretningsfrokost bestående af tre hurtige retter uden snacks, så frokosten ikke griber ind i en travl arbejdsdag.

Menuer

Forretningsfrokost 500,-

Lille frokost 700,-
Inkl. vinmenu 1.000,-

Stor frokost 1.000,-
Inkl. vinmenu 1.500,-

Drikkevarer

Saft 75,-
Øl 75,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Kaffe/te 50,-
Avec fra 100,-

Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af verden, som vi med glæde finder frem fra kælderen.

LILLE FROKOST

BOUILLON ~ SVAMPE ~ GRAN
ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL
PIGHVAR ~ SELLERI ~ TOMAT
BLÆKSPRUTTE ~ PONZU ~ ÆGGEBLOMME
JOMFRUHUMMER ~ HINDBÆR ~ HYBENROSE
2020 ‘Hauts de Husseau’. Taille aux Loups
BEDER ~ KAVIAR ~ HASSELNØD
2018 ‘Bramaterra’ Odilio Antoniotti
GRÅAND ~ KÅL ~ HYLDEBÆR
SURDEJ ~ GRÆSKARKERNE ~ HONNING
2019 ‘Saussignac Autrefois’. Couleurs d’Aquitaine
PÆRE ~ YUZU ~ FLØDE
KAFFE ~ CREME FRAICHE
CROISSANT ~ LAVENDEL

STOR FROKOST

BOUILLON ~ SVAMPE ~ GRAN
ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL
PIGHVAR ~ SELLERI ~ TOMAT
BLÆKSPRUTTE ~ PONZU ~ ÆGGEBLOMME
JOMFRUHUMMER ~ HINDBÆR ~ HYBENROSE
2020 ‘Hauts de Husseau’. Taille aux Loups
BEDER ~ KAVIAR ~ HASSELNØD
2020 ‘Sauvignon Blanc’ Von Winning
TORSK ~ VALLE ~ HASSELNØD
2018 ‘Tremoulette’ Domaine Carlines 
HUMMER ~ GRÆSKAR ~ INGEFÆR
2018 ‘Bramaterra’ Odilio Antoniotti
GRÅAND ~ KÅL ~ HYLDEBÆR
SURDEJ ~ GRÆSKARKERNE ~ HONNING
2019 ‘Saussignac Autrefois’. Couleurs d’Aquitaine
PÆRE ~ YUZU ~ FLØDE
KAFFE ~ CREME FRAICHE
CROISSANT ~ LAVENDEL