Frokost

Som en af de få toprestauranter i Aarhus åbner vi dørene op til frokost hver fredag og lørdag med bordbestilling fra kl. 12.00.

Til frokost serverer vi et udpluk af de retter, du kan finde på aftenmenuen, men i et lidt mindre omfang, så måltidet kan nydes i løbet af en eftermiddag.

Du kan her vælge mellem henholdsvis tre eller fem retter med dertilhørende snacks og mulighed for tilkøb af champagne og vinmenu.

Vi tilbyder ligeledes en forretningsfrokost bestående af tre hurtige retter uden snacks, så frokosten ikke griber ind i en travl arbejdsdag.

Menuer

Forretningsfrokost 500,-

Lille frokost 700,-
Inkl. vinmenu 1.000,-

Stor frokost 1.000,-
Inkl. vinmenu 1.500,-

Drikkevarer

Saft 75,-
Øl 75,-
Champagne 175,-
Glas vin fra 100,-
Kaffe/te 50,-
Avec fra 100,-

Herudover har vi et imponerende udvalg af vine fra forskellige dele af verden, som vi med glæde finder frem fra kælderen.

LILLE FROKOST

BOUILLON ~ LØG ~ SOLBÆR
ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL
SELLERI ~ KORIANDER ~ RØG
KRUSTADE ~ PORRE ~ FJORDREJER
STRANDKÅL ~ MUSLING ~ PEBERROD
2018 ‘ Terra Montosa’. Georg Bruer
HVIDE ASPARGES ~ KAVIAR ~ HASSELNØD
2019 ‘Les Vieilles’. Vini Viti Vinci
LAM ~ STIKKELSBÆR ~ PERSILLE
SURDEJ ~ NYE LØG ~ LOKE
2019 ‘Saussignac Autrefois’. Couleurs d’Aquitaine
RABARBER ~ MASCARPONE ~ HAVRE
KAFFE ~ CREME FRAISHE
CROISSANT ~ LAVENDEL

STOR FROKOST

BOUILLON ~ LØG ~ SOLBÆR
ØSTERS ~ SAKE ~ FENNIKEL
SELLERI ~  KORIANDER ~ RØG
KRUSTADE ~ PORRE ~ FJORDREJER
STRANDKÅL ~ MUSLING ~ PEBERROD
2018 ‘Terra Montosa’. Georg Breuer
HVIDE ASPARGES ~ KAVIAR ~ HASSELNØD
2020 ‘Shadow play’. Kamara Pure
ISING ~  YUZU ~ MUSLING
2019 ‘Une Tranche Nouvelle’. Jambon & Belaid
KARTOFFEL ~ KRONDYR ~ RØG
2019 ‘Les Vieilles’. Vini Viti Vinci
LAM ~ STIKKELSBÆR ~ PERSILLE
SURDEJ ~ NYE LØG ~ LOKE
2019 ‘Saussignac Autrefois’. Couleurs d’Aquitaine
RABARBER ~ MASCARPONE ~ HAVRE
KAFFE ~ CREME FRAISHE
CROISSANT ~ LAVENDEL